معرفی لذیذترین غذاهای لبنانی
خوردن غذا یکی از بهترین تجربه هایی است که می توانید در سفر به بیروت داشته باشید. در این شهر می توانید مواد غذایی از سراسر جهان و غذاهای لبنانی را پیدا کنید. اگر اولین بار است که به بیروت سفر می کنید، حتما باید غذاهای سنتی لبنان را امتحان کنید. در ادامه با فلای تودی همراه باشید تا با برخی از بهترین غذاهای لبنانی آشنا شوید.
۱٫کیبه
ظرف غذای ملی لبنان هر کسی را وسوسه می کند تا از طعم بی نظیر آن بچشد. کیبه، این غذای خاورمیانه ای، از بلغور گندم، پیاز ریز شده، گوشت گاو، بره، بز، و یا شتر درست می شود. و با ادویه جاتی مثل دارچین، جوزهندی، فلفل شیرین، و گل میخک طعم دار شده است. کیبه را می توان به شکل کوفته برنجی درآورد و آن را سرخ کرد.
۲٫ کوفته
این غذا از کوفته ریزه های گوشت یا مرغ که داخل آن با پیاز، جعفری، خرده های نان، و ادویه پر شده است، طبخ می شود. سپس آن را به سیخ می کشند و کباب می کنند. یا با آب گوشت سرو می کنند.
این کوفته بره کوچک، برای کودکان مناسب است. چون سرشار از زینک، پروتئین و آهن است. حتی اگر این غذا را با طعم های طبیعی شیرین مثل خرما و هویج ترکیب کنید، بچه ها آن را بیشتر دوست خواهند داشت. و اگر آن ها را به شکل سوسیس های کوچک درست کنید، به راحتی با دست های کوچک هم برداشته می شوند.
۳٫ کنافه
کنافه نوعی دسر سنتی عربی است که در ترکیه و خوزستان هم بسیار محبوب است. این دسر از رشته های کنافه که شبیه به نودل هستند در شربتی از شکوفه پرتقال، گلاب، و کره درست می شود. و روی کنافه را با شهد و پسته می پوشانند. این دسر بیشتر در لبنان، مصر و فلسطین متداول است.
۴٫ هوموس
هوموس غذایی شرقی است که از نخود پخته شده یا هر حبوبات دیگری که با کنجد، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و سیر ترکیب شده است، درست می شود. این غذا در خاورمیانه و مدیترانه به اندازه دیگر غذاهای مدیترانه ای محبوبیت دارد.
۵٫ پلو
برنج محصول عمده کشورهای خاورمیانه است و لبنانی ها به خوبی می دانند که چطور برنجی خوش طعم بپزند. در لبنان متداول است که ورمیشل سرخ شده را به برنج اضافه می کنند و آن را با غذاهای گوشتی لذیذ لبنانی سرو می کنند.
۶٫ فتوش
هر سالادی که مواد غذایی سرخ کرده داخلش داشته باشد، سالادی خوش طعم است. شما هم موافقید؟ و این چیزی است که می توانید از فتوش انتظار داشته باشید. این سالاد از کاهوی ترد و تازه، نان سرخ شده و سبزیجات درست می شود. فتوش در کنار سالم بودن بسیار خوش طعم است.
۷٫ مناقیش
مناقیش نوعی پیتزای لبنانی است که روی آن پر از آویشن، دانه های کنجد، سماق و روغن زیتون است. این پیتزای لبنانی غذایی محبوب برای صبحانه است، اما می توانید آن را در هر وعده غذایی که دوست داشتید صرف کنید.
۸٫ تبوله
تبوله غذایی بسیار خوش طعم و یکی از غذاهای لبنانی است، که از ترکیب جعفری خرد شده، گوجه فرنگی، نعناع، پیاز، بلغور و روغن زیتون با آبلیمو، نمک و فلفل تهیه می شود. بعضی رستوران ها به آن سیر یا کاهو هم اضافه می کنند. یا ممکن است در طبخ آن به جای بلغور از بلغور آب پز با کاهو و آب لیمو و گاهی گوشت استفاده شود.
۹٫ اسفیها
کیک گوشت همیشه طعم لذیذی دارد. و لبنانی ها روش های مخصوص به خود را در طبخ آن و در ترکیبِ نسبتِ گوشت با کیک دارند. این غذا در ابتدا در برزیل و آرژانتین توسط مهاجران معرفی شد که در آنجا آن را با عنوان esfiha یا esfirra می شناختند. در مقایسه با نوع مدرن این غذا که از گوشت گوسفند و یا گاو تهیه می شود، اسفیهای سنتی با کیک گوشت طبخ می شد.
بهترین نرخ پروازی به مقصد بیروت