غذاهایی که در سفر به فیلیپین باید امتحان کنید
قصد دارید که به فیلیپین سفر کنید؟ در این مقاله سعی ما بر این است که نگاهی اجمالی به برخی از غذاهای فیلیپینی داشته باشیم و شما را با برخی غذاهایی که در سفر به فیلیپین باید امتحان کنید ، آشنا کنیم. بیشتر مردم غذاهای فیلیپینی را نمی پسندند. دلیل آن بیشتر به این خاطر است که غذاهای فیلیپینی در میان غذاهای جهانی جایگاه بدی دارند.
با این حال، مردم تدریجا در حال گرایش پیدا کردن به غذاهای فیلیپینی هستند. غذاهای فیلیپینی ترکیبی از سبک های آشپزی ایتالیایی، مالزیایی و اندونزیایی هستند. تجربه خوردن غذا در فیلیپین مانند هیچ تجربه دیگری بر روی زمین نیست.
در این مطلب قصد داریم تا به معرفی غذاهای محبوب فیلیپینی بپردازیم.
این خوراکی های لذیذ را فقط می توانید در خیابان های فیلیپین بیابید.
آدوبو( Adobo)
آدوبو یکی از محبوب ترین غذاهای فیلیپینی است. این غذا ترکیبی از گوشت خوک، گوساله، گوشت های دریایی و جوجه یا سبزیجات است که قبل از طبخ در روغن و جوشاندن در چاشنی در سرکه، سیر و سس سویا مزه دار می شود. بهترین مکان برای خوردن این غذای لذیذ در خیابان های فیلیپین است. همچنین می توانید آدوبو را بازار و فود کورت هایی که در سراسر کشور هستند خریداری کنید. قیمت این غذا حدودا یک تا دو دلار( برابر با ۴۰ تا ۶۰ پزوی فیلیپین) است. این غذا معمولا با برنج سفید سِرو می شود.
بانگوس( Bangus)
این غذای فوق العاده از شیرماهی کبابی پخته می شود. در طبخ این غذا، معمولا شیرماهی را سرخ می کنند و با سس سویا، سیر و سرکه سرو می کنند. تقریبا تمامی سوپرمارکت ها و فود کورت ها این غذا را دارند. قیمت آن ۲ دلار( برابر با ۶۰ الی ۸۰ پزوی فیلیپین) است.
دسر رنگارنگ هالو هالو( halo-halo)
هالو هالو در زبان فیلیپینی به معنی ” با هم مخلوط شده” است. این دسر لذیذ از ترکیب چند ماده غذایی شیرین درست می شود که در نهایت طعمی شگفت انگیز را به همراه خواهد داشت. این دسر بر پایه شیر تغلیظ شده و لیوانی پر از یخ است.همچنین به این ظرفِ دسر خوشمزه پوره بستنی ارغوانی رنگی به همراه میوه و شکر پاشیده شده اضافه می شود. مطمئنا با دیدن این دسر خوشمزه نمی توانید از آن دست بکشید.
پانکیت( Pancit)
این غذای وسوسه انگیز معمولا در کنار لامپیا( Lumpia) سرو می شود. این نودل فیلیپینی با گوشت خوک و جوجه و سبزیجات ترکیب می شود، و به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می شود. قیمت آن حدود ۰٫۵ دلار( برابر با ۲۵ پزوی فیلیپین) است.
سیسیگ( Sisig)
سیسیگ معمولا در ظرف غذایی داغ سرو می شود. در طبخ این غذا ابتدا گوشت را پخته و سپس آن را کباب یا بریان می کنند. به طوریکه عطر و طعمی دودی می گیرد. سپس گوشت را به قطعات ریز ساتوری می کنند و با سیر، پیاز و فلفل تفت می دهند. بیشتر رستوران ها این غذا را با انواع مختلفی از گوشت، مثل ماهی تُن، جوجه، و یا حتی ماهی مرکب طبخ می کنند. بسته به سفارش شما اگر بخواهید به این غذا سس مایونز یا تخم مرغ خام نیز اضافه می کنند.