با تعطیلی صنعت هواپیمایی ۲۵ میلیون شغل در معرض خطر هستند
طبق آخرین بررسیهای انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی (یاتا)، در بحبوحه بحران کرونا و کم شدن تقاضا برای سفرهای هوایی، ۲۵ میلیون شغل وابسته به صنعت هواپیمایی در خطر نابودی هستند.
در بعد جهانی، زندگی ۶۵٫۵ میلیون نفر به صنعت هوانوردی وابسته است، که از میان ۲٫۷ میلیون شغلی که به صنایع هوایی وابسته هستند، میتوان به گردشگری و سفر اشاره کرد. سناریوی محدودیتهای شدیدی که برای سفرها اعمال شده است، تا ۳ ماه ادامه پیدا خواهد کرد. طبق تحقیقات یاتا ۲۵ میلیون شغل در صنعت هوانوردی و بخشهای وابسته در سراسر جهان در معرض خطر هستند:
- ۱۱٫۲ میلیون شغل در آسیا و اقیانوسیه
- ۵٫۶ میلیون شغل در اروپا
- ۲٫۹ میلیون شغل در امریکای لاتین
- ۲ میلیون شغل در امریکای شمالی
- ۲ میلیون شغل در آفریقا
- ۰٫۹ میلیون شغل در خاورمیانه
در سناریویی مشابه، انتظار میرود درآمد سالیانه ایرلاینها در سال ۲۰۲۰ با کاهش ۲۵۲ میلیارد دلاری (۴۴%-) نسبت به سال ۲۰۱۹ همراه باشد. بخشی دیگر که حیاتیترین بخش نیز محسوب میشود، کاهش ۷۰ درصدی تقاضا در بدترین حالت است که ضرری ۶۱ میلیارد دلاری را به ایرلاینها وارد خواهد کرد.
ایرلاینها از دولت تقاضای کمکهای مالی فوری میکنند تا بتوانند تجارت خود را سرپا نگاه دارند و پس از رفع اپیدمی بتوانند به شرایط عادی بازگردند.
Alexandre de Juniac مدیر کل و مدیر عامل شرکت یاتا گفت: “با هیچ واژهای نمیتوان تاثیرات مخرب ویروس کرونا را بر صنعت ایرلاینها بیان کرد، و این رکود اقتصادی دامنگیر ۲۵ میلیون نفری نیز خواهد شد که در صنایع وابسته به هوانوردی مشغول به کار هستند. ایرلاینها باید تجارت خود را زنده نگاه دارند تا بتوانند پس از رفع اپیدمی ویروس کرونا، تجارت خود را از سر بگیرند. در حال حاضر نجات ایرلاینها امری حیاتی است.”
همچنین او افزود: “ما هرگز پیش از این با چنین موقعیتی مواجه نشده بودیم. بنابراین هیچ گونه تجربهای برای شروع مجدد در این زمینه نداریم. وضعیت در چنین شرایطی پیچیده خواهد شد. ما باید راهکاری موثر و قابل پیش بینی برای مدیریت محدودیتهایی که بر صنعت گردشگری تحمیل شده است پیدا کنیم تا به جایگاه قبلی خود بازگردیم. این تنها یکی از وظایف مهمی است که پیش رو داریم. برای رسیدن به موفقیت، صنعت هواپیمایی و دولت باید هم راستای یکدیگر حرکت و کار کنند.”