بهترین غذاهای ارمنستان
ارمنستان، کشور سرسبزی در همسایگی ایران است و نزدیکی و راحتی سفر به این کشور باعث شده تا بسیاری از ایرانیها در تعطیلات تابستان به این کشور سفر کنند. برای سفر به ارمنستان حتما نیازی به خرید بلیط هواپیما نیست؛ حتی زمینی هم میتوان به این کشور سفر کرد. تنها باید پیش از سفر به رزرو هتل بپردازید.
ارمنستان، و همچنین کشورهایی همچون ترکیه و آذربایجان شباهتهای فرهنگی و غذایی بسیاری باهم دارند؛ به همین دلیل بسیاری از غذاهای این کشورها در ایران نیز دیده میشود و یا اینکه طعمی بسیار نزدیک به غذاهای ایرانیها دارد. با این حال در سفر به کشوری همچون ارمنستان نباید برخی غذاهای متفاوت و خوشمزه آنجا را فراموش کرد. فراموش نکنید شیر، ماست و دوغ و کلا فراوردههای لبنی در ارمنستان طعمی کاملا محلی و طبیعی دارد و نباید طعم خاص آنها را در سفر به ارمنستان از دست بدهید. در ادامه شما را با برخی از بهترین غذاهای ارمنستان آشنا می کنیم.
بورش( borscht)
این پیش غذا، سوپی است که از برگ چغندر تهیه و در طبخ آن از غوره نیز استفاده میشود. این سوپ سرخ رنگ است و مزهای ترش دارد.
خرواتس( Khorovats)
این غذا با گوشت بره و یا گوشت مرغ همراه با پیاز، فلفل و ادویه جات سرخ و سپس با سبزیجات، گوجه فرنگی و فلفل سبز سرو میشود.
خاش( Khash)
این غذا همان کله پاچه ایرانی هاست که اسمش تغییر کرده؛ طعم این غذا نیز به خاطر استفاده از ادویههای متفاوت، کمی با آنچه در ایران سرو میشود فرق میکند.
دولما
همانطور که از نام این غذا مشخص است، دولما همان دولمه خودمان است که با برگ مو یا برگ کلم آماده میشود. روش پخت این غذا هم فرقی با پخت آن در ایران ندارد و تنها استفاده از طمعدهندههای متفاوت، طعم آن را کمی تغییر داده است.
قاپاما
این غذا اغلب هنگام کریسمس طبخ میشود و در واقع دلمه کدو تنبل است. مواد دلمه را درون کدو تنبل قرار میدهند و در نهایت معجون خوشمزهای به دست میآید.
کباب ماهی
این ماهی مخصوص دریاچه سوان است و در کمتر جایی دیگر دیده میشود؛ ایشخان طعم دلچسبی دارد و بسیار پرطرفدار است.
بیشتر بخوانید:
غذاهای روسی ؛ ظرف خوشمزهای که حتما باید امتحان کنید
بهترین هتلهای ایروان ؛ پایتخت صورتی ارمنستان
ده غذایی که باید در استانبول امتحان کرد